Sønderholiv har fået designet og specialsyet et lille cirkustelt til kulturarrangementer. Tilskudsgiver: NordeaFonden s ”Her bor vi” pulje.

Teltet kan slås op forskellige steder i byen, hvor det popper op i løbet af sommeren med forskelligt indhold. Det er ofte familiekoncerter, kagekonkurrence, ansigtsmaling, blomsterkranse, madboder og dans. Vi holder også workshops med f.eks. dragebyggeri eller danseundervisning. Vi samarbejder med Sønderho Borgerforening og Sønderho Forsamlingshus, der arrangerer pinsefestival og strikkefestival i Sønderho. Vi arrangerer også børnedyrskue, kreative aktiviteter og musikindslag.

Der er altid tid og plads til snak og fri leg i Sønderho. I klitterne og i smågaderne mærker man virkelig styrken ved at vokse op i et mindre samfund, hvor alder ikke betyder noget, og hvor rammerne for den frie udfoldelse er vide.

Forsamlingsteltet er for hele byen, og for hele øen. Vi ønsker med teltet at styrke fællesskabet på tværs af generationer og traditioner, og give børnene nogle dejlige minder fra deres barndom i Sønderho.